Spor Şık Giyim Nasıl Olmalı?

Kıyafet seçerken rahatlığa önem veriyor ancak diğer yandan havalı bir görünüm elde etmek istiyorsanız spor kıyafetlerinizi şık parçalarla kombinleyerek tarzınızı yükseltebilirsiniz! Trend olan spor giyim ürünleri ile oluşturduğunuz bu kombinler sayesinde hem havalı hem de konforlu bir gün geçirmek mümkün. Dilerseniz konuyla ilgili yararlı bilgiler paylaştığımız ‘‘Athleisure Moda Akımı” başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Eğer sizin de kafanızda “Spor şık giyim nasıl olmalı?” gibi sorular varsa gelin tarzınızı öne çıkaracak birbirinden şık ve konforlu kıyafetlere beraber göz atalım:

Tayt

Günlük rutininizde üstünüzden çıkarmak istemediğiniz taytlar şık ve spor giyim önerilerimizin başında geliyor. Gideceğiniz yer seçimine göre farklı parçalarla kombinleyebileceğiniz taytları dilerseniz gösterişli bir bluz ile dilerseniz de farklı ceket modelleriyle bir araya getirebilirsiniz. Rahatlığının yanı sıra her kıyafet ile kolaylıkla uyum sağlayabilen spor taytlar, kombin yaparken size bolca seçenek sunar. Geniş bir yelpazeye sahip olan tayt kombin seçenekleri arasından kendi tarzınıza en uygun olanı seçerek rahat ve havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Toparlayıcı Tayt Turuncu

Crop Top

Crop top modelleri spor şık giyim denildiğinde en sık tercih edilen seçenekler arasında diyebiliriz. Crop topları dilediğiniz pantolon veya tayt ile kombinleyerek konforlu tarzınızı yansıtabilirsiniz. Özellikle performans özellikleriyle donatılan ve hem egzersiz esnasında hem de gün içinde her anınıza eşlik etmek üzere tasarlanan crop üst modellerini tercih ederek bir adım öne geçebilirsiniz.

Spor Ceket

Spor ceket kombin yaparken kurtarıcı parçalarınızdan biri olacaktır. Rahatlık açısından performans materyallerine sahip kadın spor ceketleri tercih edebilirsiniz. Günlük rutininizin yanı sıra spor yaparken de kullanabileceğiniz spor ceketler birçok spor alt ile rahatlıkla kombinlenebilir. Birbirinden tarz spor ceket modelleri favori ürünleriniz arasında yerini alırken özellikle vücut hatlarına vurgu yapan bir tasarıma sahip olanlar, konforlu stilinizin en şık tamamlayıcısı olabilir.

Spor Ceket

Sporcu Sütyeni

Hem sezon trendlerini hem de rahat şıklığı bir arada yakalayabileceğiniz sporcu sütyenlerine dolabınızda daha fazla yer açabilirsiniz. Birbirinden farklı ve işlevsel özelliklere sahip olan kadın sporcu sütyeni modelleri arasından seçim yaparak sportif şıklığınızı bir üst seviyeye taşımak mümkün. Yalnızca antrenman sırasında değil, gün boyu size mükemmel şekilde eşlik eden ve aynı zamanda konforlu bir stil oluşturacak şekilde tasarlanan sporcu sütyenleri ile şıklığınızdan da ödün vermeyin!

Sporcu Sütyeni

Hem sezon trendleri hem de konforu bir arada yakalayabileceğiniz COMEUP ürünlerine göz atmak için hemen linke tıklayın!